Web Analytics
scris vineri, 26.01.2024

Control judiciar pentru tânărul băut care a furat o mașină din Curtea de Argeș și a făcut accident

În ziua de 25 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără drept și sub influența alcoolului, și au reținut un tânăr de 18 ani, din București.

Control judiciar pentru tânărul băut care a furat o mașină din Curtea de Argeș și a făcut accident

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie a.c., în jurul orei 01:00, tânărul ar fi sustras, de la un alt tânăr, cheile unui autoturism, ce se afla parcat pe o stradă din municipiul Curtea de Argeș și cu care s-a deplasat pe DN 7C, unde, pe raza localității Băiculești, a acroșat oglinda unui autoturism pe care l-a depășit.

Citește și ITM Argeș, amenzi în saloanele de frumusețe

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere și se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză fiind condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *