Ginecoloaga Natașa Nenițoiu cercetată în libertate după ce și-a sechestrat pacienta pentru că nu i-a dat suma cerută

de | 12.12.2020 10:13 | Actualitate, Dezvăluiri

 Arestată pe data de 10 decembrie pentru sechestrarea și agresarea unei paciente ginecoloaga Natașa Nenițoiu, a fost prezentată vineri, 11 decembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Procurorii au decis controlul judiciar și evident, interzicerea practicării profesiei.  Totuși, trebuie reamintit că doctorița nu este pentru prima dată acuzată de acest comportament. Despre comportamentul ei impulsiv a început să se afle în urmă cu aproximativ 15 ani când, la Colegiul Medicilor din Argeș s-a înregistrat o reclamație venită din partea unei paciente care sesiza faptul că Natașa Nenițoiu i-ar fi cerut suma de 700 lei pentru a-i face un avort. Cabinetul de obstretică ginecologie Dr Natața Nenițoiu, de pe Calea București, funcționează din 2005.  Iar în 2015, cabinetul medical al acesteia a fost închis de DSP Argeș pentru că prezenta un risc pentru sănătatea publică, doctorița fiind amendată cu o sumă uriașă, contestată, însă, în instanță.
Citește și  Cabinetul ginecologic dr. Nataşa Neniţoiu, închis și amendat cu 500 milioane
 
Acum, doctoriţa ajunsă la vârsta de 65 de ani a fost reţinută pentru că ar fi bătut şi sechestrat o pacientă în sala de așteptare a cabinetului medical și i-ar fi luat acesteia rucsacul, în care avea mai multe obiecte de valoare. Totul pentru că nu s-ar fi înţeles la preţ pentru o întrerupere de sarcină.

Poliţiştii de la Biroul de Investigații Criminale din Piteşti, împreună cu cei de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au descins la cabinetul doctoriţei în căutare de probe. În urma percheziţiilor, femeia a fost încătuşată. Ea a susţiut că întreaga operaţiune are doar scopul de a o compromite. Însă pacienta în vârstă de 28 de ani care a făcut acuzațiile, le-a povestit polițiștilor că prezentându-se la medicul ginecolog pentru o întrerupere de sarcină au căzut de acord asupra unei sume iar ulterior i s-a cerut mai mult. A fost sechestrată împreună cu o altă femeie care o însoțise. Cele două tinere au reuşit să fugă, dar în cabinet au rămas rucsacul şi pantofii pacientei, care a plecat desculţă și s-a dus glonț la poliție.

Citește și Ginecoloagă din Pitești reținută după ce și-a agresat și sechestrat o pacientă care nu a vrut să îi plătească onorariul cerut

 

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. La puscarie cu doamna doctor care nu merita sa poarte acest titlu..