Web Analytics

Control în piețele din Pitești pentru combaterea braconajului piscicol

de | 30.03.2018 09:02 | Actualitate

control pesteÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 208 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 55.746 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 13 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică Argeș și cei ai Serviciului Poliție Transporturi Argeș împreună cu reprezentanți ai D.S.V.S.A. Argeș și A.N.P.A. Filiala Muntenia, au acționat în data de 29 martie în Piața Ceair și Piața Craiovei, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol, a transportului, comercializării ilegale a produselor și subproduselor rezultate din activitățile ilegale de pescuit.

Aceștia au controlat 5 agenți economici specializați în comercializarea de pește și produse din pește. Patru dintre comercianții controlați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.220 de lei pentru nerespectarea condițiilor de comercializare a peștelui și produselor din pește, prevăzute de O.U.G. 23/2008.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii