Web Analytics
scris vineri, 30.03.2018

Control în piețele din Pitești pentru combaterea braconajului piscicol

control pesteÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Control în piețele din Pitești pentru combaterea braconajului piscicol

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 208 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 55.746 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 13 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică Argeș și cei ai Serviciului Poliție Transporturi Argeș împreună cu reprezentanți ai D.S.V.S.A. Argeș și A.N.P.A. Filiala Muntenia, au acționat în data de 29 martie în Piața Ceair și Piața Craiovei, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol, a transportului, comercializării ilegale a produselor și subproduselor rezultate din activitățile ilegale de pescuit.

Aceștia au controlat 5 agenți economici specializați în comercializarea de pește și produse din pește. Patru dintre comercianții controlați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.220 de lei pentru nerespectarea condițiilor de comercializare a peștelui și produselor din pește, prevăzute de O.U.G. 23/2008.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...