CONTROALE DE AMPLOARE EFECTUATE DE INSPECTORII RAR ÎN ARGEȘ

de | 10.06.2021 22:58 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Activitățile dedicate siguranței în trafic au continuat în ultimele zile în mai multe regiuni din țară. Registrul Auto Român a suplimentat numărul de echipaje de Control Tehnic în Trafic în județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Prahova și Buzău cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficiențele tehnice pe care le au, ar putea pune în pericol siguranța traficului.

În zilele de 8 și 9 iunie 2021, în timpul controalelor efectuate împreună cu polițiștii rutieri, au fost verificate în trafic 407 autovehicule. Dintre acestea, 225 prezentau deficiențe majore și/sau periculoase, iar 28 de autovehicule au fost încadrate în categoria “pericol iminent de accident”. În plus, 17,98% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante, iar 12 mașini au fost identificate cu ITP expirat sau anulat. 

 

 

 

CITEȘTE ȘI: A început Raliul Argeșului. 5000 de oameni prezenți la start, în fața magazinului Trivale

 

Au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.050 de lei

 

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, au acționat pe raza de competență, în intervalul orar 07:00 – 13:00 și 15:00 – 21:00, împreună cu reprezentanții RAR Argeș, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație și verificarea atării tehnice a autovehiculelor. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.050 de lei. Totodată au fost retrase 13 certificat de înmatriculare și unei plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Reamintim că, talonul reținut în trafic de polițiștii rutieri poate fi redobândit în urma unei reinspectări tehnice care va certifica remedierea defecțiunilor constatate anterior. Demersul este posibil la orice reprezentanță a Registrului Auto Român din țară. (A.N) 

Acest articol este despre: actiune,arges,controale,inspectori,rar

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...