Web Analytics
scris miercuri, 01.11.2023

Contrabanda cu tutun în atenția polițiștilor argeșeni

În ziua de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au acționat pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit și pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun și produse din tutun, în Piața Ceair din Pitești și în localitatea Buzoești.

Contrabanda cu tutun în atenția polițiștilor argeșeni

Cu această ocazie, au fost identificate, în trei locații, peste 5.000 de țigarete de diferite mărci, care nu aveau aplicate marcaje fiscale emise de autoritățile române, și care au fost ridicate în vederea confiscarii.

Citește și Sex pe bani la Pitești. Alte două „dame” prinse „la produs” pe strada Depozitelor!

Pentru cantitatea de țigarete identificată la un operator economic din Buzoești a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform art. 449, alin.2, lit k din Legea nr. 227/2015 R, privind Codul Fiscal.

De asemenea, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale a fost aplicată aceluiași operator economic o sancțiune contravențională, în valoare totală de 1.500 de lei, fiind confiscată suma nejustificată de 206 lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *