Web Analytics
scris miercuri, 24.05.2023

Continuă lupta de culise în războiul Bulevardului ”Pardon”

S-a încheiat procesul dintre Prefectură și municipiul Câmpulung cu privire la documentația pentru lucrările la Bulevardul ”Pardon”, însă apele nu s-au liniștit. Primărița Elena Lasconi nu uită și nu iartă, dovadă fiind faptul că zilele trecute a revenit asupra anunțatelor consecințe privitoare la declanșatorii litigiului. Și a anunțat că le va intenta proces prefectului, ISC-ului și arhitectei Anca Coșa, să plătească banii pentru ceea ce s-a degradat pe bulevard în timpul când lucrările au fost sistate.

Continuă lupta de culise în războiul Bulevardului ”Pardon”

Lucrări începute cu încetinitorul

Se lucrează acum pe Bulevardul „Pardon”, însă ritmul de muncă este mai mic decât cel al intervenției asupra teilor care sunt tăiați. În asemenea condiții, optimismul primăriței s-a mai estompat. Dacă în timpul procesului și imediat după finalizare acestuia se vorbea de încheierea lucrărilor de reabilitare înainte de Zilele Municipiului, în a doua parte a lunii iulie, acum termenul s-a îndepărtat. ”Mi-aș dori să fie gata de Zilele Municipiului Câmpulung, deși e cam din scurt”, a opinat Lasconi.
Care a avut iar o fază de răzgândire, anunțând faptul că bulevardul va fi deschis și circulației rutiere, nu doar pietonale. Anterior, mașinile nu mai aveau ce căuta pe „Pardon”.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și La Câmpulung, sunt tăiați tei pe Bulevardul ”Pardon”

Citește și Bulevardul „Pardon”, scumpit de acţiunea în instanţă a Prefecturii

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită