Constructorul unui bloc din Craiovei, sancționat pentru nerespectarea organizării de șantier

de | 23.11.2021 18:25 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Constructorul a primit 1000 de lei amendă pentru împrejmuirea necorespunzătoare

Marți, 23 noiembrie, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Disciplină în Construcții și primarul Cristian Gentea au verificat o zonă de șantier din Calea Craiovei, unde se construiește un imobil de locuințe colective.

Au fost vizate respectarea organizării de șantier, împrejmuire, amplasament, respectare amplasament macara, disciplina în construcții, amplasament excavație.

Primarul Cristian Gentea, din nou pe șantier

„În urma controlului, constructorul a fost sancționat contravențional pentru împrejmuire neconformă cu proiectul de organizare de șantier autorizat, cu suma de 1000 lei, conform HCL 283/2021.

Termenul în care constructorul trebuie să-și reamplaseze împrejmuirea pe proprietatea lui este de 15 zile. Poliția Locală Pitești, prin Compartimentul Disciplină în Construcții, va urmări ducerea la îndeplinire a măsurilor dispuse”, a transmis Primăria Pitești.

Citește și Primarul Piteştiului face dezvăluiri şocante / Gentea acuză! Recepţia la blocul Titidan s-a semnat fix în ziua în care el era în concediu

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: bloc,constructor,primar cristian gentea

Ultimele articole

FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere
FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere

Echipa secundă a FC Argeș a pierdut cu 0-2, confruntarea de vineri după-amiază, de pe propriul teren, cu Rapid II. În urma acestui rezultat, puștii lui Constantin Schumacher vor ierna pe ultimul loc al seriei a IV-a al Ligii a III-a, cu doar 5 puncte, adunate în 15...