Web Analytics

Constantin Schumacher: „Sper ca FC Argeş să scape de acest moment şi să rămână în Liga 1”

de | 27.02.2023 11:01 | Actualitate, Home, Sport

La finalul meciului cu FCSB pierdut de piteșteni cu 2-1, antrenorul Constantin Schumacher a tras concluziile. Schumacher spune că piteștenii au nevoie de o victorie ca de aer pentru a se descătușa: „Suntem la retrogradare acum, dar lucrurile vor fi mult mai bune dacă vom face lucrurile ca azi. Azi ne-am bătut cu FCSB, o echipă care se luptă la campionat. Mai sunt trei etape din retur, vine play-out-ul şi trebuie să facem tot posibilul să recuperăm punctele. Am luat nişte goluri uşoare, nu trebuia să le luăm, dar ştiu că există momente în care lucrurile nu îţi ies.

Citește și: A jucat la Loto 51,50 lei și a câștigat 4 milioane euro

Trebuie să ne adunăm, să găsim soluţii, este foarte greu. Trebuie să strângem rândurile, să stăm cu capul sus pentru că urmează alt meci. Echipa se va descătuşa după prima victorie şi vor veni şi momente frumoase pentru echipa noastră. Straton a făcut un meci bun, a jucat bine, sperăm să aibă evoluţiile astea în continuare. Nu e vorba doar de apărare, e vorba de toată echipa.  Ei ştiu că au valoare, că pot face mai mult, dar simt o presiune. Trebuie să treci peste astfel de momente. Am avut posesia peste FCSB, am jucat bine, dar nu vin rezultatele. Sper ca FC Argeş să scape de acest moment şi să rămână în Liga 1. Sunt sigur că la anul o să fim în primele 8 dacă rămânem în aceeaşi formulă”, a spus tehnicianul echipei.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Demisia,tu,CROITORU,Stanciu,Foamete .Asta e poate lui nea Gentuta,sa ii dau un pic la memeaca,primarului idiot.LIga2 te asteapta,,FC ARGENTEA.

    Răspuns
  2. Schumi, lasa-ne cu concluziile tale de 2 lei și du-te de unde ai venit! Chiar nu vezi ca esti penibil? Te rog să nu pleci singur! I-ai cu tine si pe Croitoru, Stanciu, Foamete. Lasa-l pe Gentea, am înțeles că se calugareste! L-a dat afară pe Prepelita ca să îl aducă pe Croitoru să retrogradam.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *