Web Analytics
scris joi, 21.03.2024

Constantin Schumacher: „CS Mioveni are şanse egale de promovare directă, ca toate echipele din play-off”

Întrebat despre ultimele meciuri, despre calificarea în play-off, dar și despre șansele la promovare, Constantin Schumacher, antrenorul principal al celor de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”Au fost două meciuri, cele cu Steaua și Slatina, foarte bune, sunt bucuros că ne-am atins un obiectiv. Am avut un meci cu CSA Steaua foarte bun în care echipa s-a autodepășit, apoi în meciul cu Slatina ne-am dorit să câștigăm, dar și egalul ne ajută pentru că suntem aproape de echipele care ne interesează la promovare. Vom trage ca să intrăm în primele două echipe din play-off.

Constantin Schumacher: „CS Mioveni are şanse egale de promovare directă, ca toate echipele din play-off”

Obiectivul este promovarea, obiectiv pe care l-am propus după ce jucătorii s-au ridicat la un nivel foarte bun și am văzut că putem să facem față rigorilor și să încercăm să promovăm. Faptul că am reușit să ne calificăm în play-off este o performanță, mai ales după ce s-a întâmplat la club în ultima vreme. Primul obiectiv era evitarea retrogradării și ușor-ușor ne-am ridicat peste așteptări și jucătorii și-au dorit enorm acest lucru. Au văzut că pot face față, au văzut că pot să se bată de la egal la egal cu oricare echipă și asta s-a văzut în teren. Pot spune că sunt bucuros și mândru de echipa pe care o antrenez și sperăm ca în următoarele meciuri pe care le avem în play-off să facem o figură foarte frumoasă.
Avem șanse egale de promovare directă, la fel ca toate echipele din play-off. Mai ales că au rămas patru echipe care se bat la promovare, celelalte două nu pot să promoveze, chiar dacă sunt echipe bune. Avem șansa noastră și o să ne luptăm pentru ea. Toți jucătorii sunt apți pentru joc și, având în vedere că este o pauză competițională, am luat un meci amical, vom juca cu Rapid sâmbătă”.

Citește și Puștii de la FC Argeș au obținut o victorie clară împotriva celor de la SCM Râmnicu Vâlcea

Citește și Rezultate notabile pentru sportivii piteșteni la Campionatul național de judo

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *