Web Analytics
scris vineri, 22.12.2023

Constantin Schumacher, antrenor principal la CS Mioveni: „Nu m-am gândit să renunţ decât atunci când se va ajunge la depunctare”

Întrebat despre inevitabila depunctare a echipei în urma datoriilor către șase jucători care au evoluat în Liga I sezonul trecut, dar și despre ce se va întâmpla cu echipa în perioada imediat următoare, Constantin Schumacher, antrenorul principal de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”Momentan nu s-a întâmplat nimic vizavi de depunctare, noi ne-am făcut programul, știm ce avem de făcut, ne așteptăm să putem merge înainte. Nu știu! Sperăm să se rezolve toate lucrurile și sperăm să mergem înainte, pentru că suntem într-o poziție bună și ar fi păcat să se strice ce am muncit noi până acum. S-a prelungit termenul în ceea ce privește depunctarea, dar nu știu să spun care este acesta. Sper să se ajungă la un numitor comun cu jucătorii respectivi. Cred că dacă se va ajunge la depunctarea echipei, va fi greu pentru fiecare să mai putem să continuăm. Asta este problema!

Constantin Schumacher, antrenor principal la CS Mioveni: „Nu m-am gândit să renunţ decât atunci când se va ajunge la depunctare”

Nu știm ce se va întâmpla! Am înțeles că se vrea ca lucrurile să fie făcute așa cum trebuie; noi ne-am făcut treaba și așteptăm ca acum să nu se întâmple acest lucru. Ne-ar fi greu să mai continuăm după acest lucru, dar sper… Nu m-am gândit să renunț decât aunci când se va ajunge la depunctare; până atunci nu o să renunț niciodată. Nu pot să renunț la munca pe care am făcut-o până acum. Dar am stabilit că pe 15 ianuarie vom avea reunirea lotului, toți jucătorii sunt ok, vom face pregătirea la noi la bază sau la Mogoșoaia. Avem și meciuri amicale stabilite, dar poate vor mai fi modificări și de aceea nu aș putea să vă spun exact. Mai sunt patru meciuri în care trebuie neapărat să luăm cât mai multe puncte ca să putem prinde play-off-ul. Referitor la partea financiară, în ceea ce ne privește, suntem ok, pe noi ne interesează să se rezolve cu jucătorii vechi. Noi am înțeles situația, o acceptăm în momentul acesta, dar este păcat să renunțăm la o muncă frumoasă… Cred că luna ianuarie va fi una decisivă pentru CS Mioveni…”

Citește și Radu Drăgușin, aproape de un acord cu Barcelona. Ar putea deveni cel mai scump fotbalist român din istorie

Citește și Iulian Tameş: „La CS Mioveni, sperăm să se rezolve partea financiară şi să mergem mai departe”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *