Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

Constantin Schumacher, antrenor principal la CS Mioveni: „Am avut nişte discuţii preliminare, dar nu am semnat cu nimeni, aştept să văd ce se întâmplă la CS Mioveni”

Întrebat despre viitorul echipei după ratarea barajului de promovare în Liga I, despre situația sa la cârma grupării galben-verde, despre nucleul de jucători și despre dubla pierdută cu FC Botoșani, Constantin Schumacher, antrenorul principal de la CS Mioveni, ne-a declarat:

Constantin Schumacher, antrenor principal la CS Mioveni: „Am avut nişte discuţii preliminare, dar nu am semnat cu nimeni, aştept să văd ce se întâmplă la CS Mioveni”

”Viitorul pentru CS Mioveni cred că o să fie la fel, obiectivul același, și anume salvarea de la retrogradare. Să vedem ce se va întâmpla, ce jucători mai pleacă și ce jucători vor veni. Vom vedea ce strategie are conducerea. Eu nu știu ce voi face, pentru că încă nu am semnat prelungirea contractului.
Mai avem timp să ne gândim. Cred că după alegerile de pe 9 iunie vom ști care este situația exactă a clubului din Mioveni. Momentan am avut niște discuții preliminare, dar nu am semnat cu nimeni, aștept să văd ce se întâmplă la CS Mioveni în primul rând și după aceea voi vedea celelalte oferte. Reunirea echipei a fost stabilită de președinte pe data de 24 iunie. Trebuie spus că au plecat jucătorii Șerbănică, Toma, Ignat și cu Stan și mai sunt și alți jucători după părerea mea care au oferte și vor să plece, și abia după aceea vom ști care vor mai rămâne la club.

Nu aș putea să dau o informație clară, pentru că în acest moment nu o am nici eu. Totuși, ceea ce am realizat în sezonul care tocmai s-a încheiat a fost un câștig pentru noi, că am ajuns acolo. Cred eu că barajul l-am pierdut în meciul tur, când am luat gol în minutul 93 și cred că acel gol ne-a pus puțin plumb în ghete pentru meciul retur. Dar, una peste alta, sunt fericit și jucătorii trebuie să fie bucuroși pentru unde au ajuns și ce au realizat. Ținând cont că deja sunt jucători care au oferte să plece la alte echipe, care se bat pentru promovare sau care au semnat la Liga I, este clar că a fost un an reușit pentru ei”.

Citește și La 9 ani, Ian Irimia a câştigat Campionatul Naţional de Karate Ashihara

Citește și Puştii de la CSM Piteşti, prestaţie foarte bună la Cupa „Junior Judoka” de la Craiova

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită