Web Analytics
scris joi, 20.10.2022

Constantin Schumacher, antrenor FC Argeş: „N-a fost o atmosferă plăcută la echipă, însă acum suntem pe drumul normal”

Întrebat despre ultimele două rezultate ale echipei, victoria cu Craiova, scor 1-0, și egalul cu Voluntari, scor 0-0, dar şi despre următoarele confruntări, cele cu Petrolul și UTA, antrenorul Constantin Schumacher ne-a declarat: „În primul rând este bine că nu am primit goluri în ultimele două meciuri. Au fost două meciuri bune din punctul meu de vedere, mai ales cel cu Craiova, unde am avut o atitudine pozitivă, dar este păcat că în celălalt meci nu am marcat. Dacă marcam din penalty, cred că altul era rezultatul, dar, una peste alta, și ei au avut ocazii și cred că rezultatul este echitabil. Urmează meciul din Cupa României, pe care normal trebuie să-l câștigăm, după care avem două meciuri importante cu două echipe accesibile, mă refer la Petrolul și la UTA, din care eu cred că putem scoate patru puncte sau, de ce nu, chiar șase puncte, ceea ce ar fi extraordinar.

Constantin Schumacher, antrenor FC Argeş: „N-a fost o atmosferă plăcută la echipă, însă acum suntem pe drumul normal”

Citește și Remiză fără goluri în Trivale. FC Argeș și FC Voluntari rămân la limita play-off-ului

Dacă vom reuși să obținem aceste puncte, vom fi aproape de locul pe care îl dorim, aproape de echipele din fața clasamentului. Cred că următoarele meciuri până în iarnă sunt destul de importante și, dacă ne vom ține aproape de echipele din fața clasamentului, șansele noastre de a prinde play-off-ul sunt mari. Până atunci trebuie luat fiecare meci în parte… Cu Petrolul, eu consider că noi avem o echipă mai omogenă decât a lor și cred că putem face un meci bun acolo. Vă dați seama că nimeni nu își dorește să aibă patru înfrângeri consecutiv, așa cum am avut înaintea celor două meciuri despre care am vorbit. Vă dați seama că nu a fost o atmosferă plăcută la echipă, însă acum suntem pe drumul normal”.

Citește și FC Argeș refuză transferul lui Garita, în acest sezon, la FCSB

Distribuie!

1 Comentariu

  1. DEMISIA,gloabelor, tu,Vlădoiu si Păsărică.Ai niste gloabe,nu jucători la BAIA MARE.Gentea,te uiti la muta la p..a..nu Polivalenta, nu stadion,nu echipa.Pe ce,p..a mea se duc banii publici?javră comunista?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită