Web Analytics
scris sâmbătă, 29.06.2024

Constantin Schumacher a plecat de la Mioveni și a semnat cu CSC Șelimbăr

Constantin Scumacher a reuşit o ducă pe CS Mioveni în play-off-ul Ligii 2, echipă ce a jucat barajul de promovare în Superligă împotriva lui FC Botoşani, pe care l-a pierdut cu 0-2 la general. Deşi nu a reuşit să promoveze în Liga 1, CS Mioveni a fost o adevărată revelaţie, având în vedere situaţie financiară dificilă cu care se confruntă clubul argeşean. Conform Liga2.prosport.ro, Schumacher şi-a reziliat contractul cu CS Mioveni şi a fost prezentat vineri, pe 28 iunie, la CSC Şelimbăr, echipă ce a terminat în sezonul trecut pe locul trei în liga secundă în stagiunea precedentă.

Constantin Schumacher a plecat de la Mioveni și a semnat cu CSC Șelimbăr

În urmă cu o lună, sibienii au anunţat despărţirea de Claudiu Niculescu, tehnician ce a semnat cu FC Voluntari. De-a lungul carierei, Constantin Schumacher le-a mai pregătit pe Juventus Bucureşti, CSM Râmnicu Vâlcea, Oţelul Galaţi, FC Argeş, Petrolul, Rapid, Vediţa Coloneşti, FC Argeş II şi CS Mioveni.

Citește și: Vasile Florescu: „Cel mai bun fotbalist al țării n-a fost Hagi, ci Dobrin”

”Bine ai venit, Constantin Schumacher ! Noul antrenor principal al echipei noastre este fostul internațional, Constantin Schumacher! “Mister” a semnat un contract valabil pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an. Ca jucător, acesta a început fotbalul la Foresta Fălticeni și a îmbrăcat tricoul mai multor formații importante din România precum FC Argeș, Rapid București, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița sau Ceahlăul Piatra Neamț. În străinătate a activat în cadrul a trei echipe, Chongqing Lifan (China), Volyn Lutsk ( Ucraina) și Anagennisi Giannitsa (Grecia). Constantin Schumacher a reușit să câștige 4 trofee la nivel național: un titlu de campion, o Cupă a României și două Supercupe. Prima aventură a sa ca antrenor a fost la Juventus București, urmând apoi cluburi precum CSM Râmnicu Vâlcea, Oțelul Galați, FC Argeș, Petrolul Ploiești, Rapid București, Vedița Colonești și CS Mioveni. Succes, Mister !”, a anunțat CSC Șelimbăr.

Citește și: Cotele pentru câștigarea EURO 2024: România, a 13-a favorită

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită