Web Analytics

Constantin Pârvu, cetățean centenar al Piteștiului

de | 7.06.2021 14:18 | Actualitate

Primăria Municipiului Pitești a oferit astăzi un dar simbolic, în semn de recunoștință pentru experiența de viață dobândită, domnului Pârvu Constantin, care, începând cu 27 mai, a devenit cetățean centenar al orașului Pitești!
Primarul Cristian Gentea a fost onorat să aibă prilejul de a-i transmite, la împlinirea vârstei de o sută de ani, respectul său, sincere urări de sănătate, cu bucurii alături de copii, nepoți și strănepoți!
Acest moment aniversar ne oferă tuturor plăcuta ocazie de a transmite admirația noastră pentru întreaga dumnealui viață, bazată pe principii morale și credință, ceea ce poate fi un exemplu de urmat pentru noi toți și pentru generațiile viitoare.
Experiența unei vieți care a traversat o perioadă istorică marcată de schimbări esențiale ale societății românești, trecând prin toate regimurile existente de-a lungul ultimului secol, face ca prezența dânsului să fie o onoare și o mândrie pentru comunitatea noastră, fiind martor al transformărilor acestui oraș și contribuind la evoluția sa.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii