Web Analytics
scris joi, 15.06.2023

Constantin Nicolescu, slujbă de înmormântare la biserica unde s-a cununat

Joi, 15 iunie, la ora 12, în localitatea argeșeană Rădești, a început slujba de înmormântare a lui Constantin Nicolescu, fost lider al PSD Argeș și al Consilului Județean Argeș.

Constantin Nicolescu, slujbă de înmormântare la biserica unde s-a cununat

Citește și: Mesajul îndoliat al Consiliului Județean Argeș la moartea fostului președinte Constantin Nicolescu

Slujba religioasă, oficiată de cel puțin zece preoți – mulți alții n-au mai avut loc în lăcașul sfânt – are loc în micuța și vechea biserică din Rădești, cu hramul Sfântul Gheorghe.
Tot aici, Constantin Nicolescu s-a cununat religios, aici, în cimitirul din curtea bisericii sunt îngropați socrii săi și, în fine, la același lăcaș sfânt a lăsat lăsat totul rânduit Constantin Nicolescu, pentru când n-avea să mai fie. Ne-a spus asta părintele Mărgăritescu, consilier eparhial, cel care ne mărturisea că în ultimul timp dl Nicolescu mai venea duminica să se roage in biserică, el având o cheie de la lăcașul sfânt.

Câteva sute de oameni au venit joi să-l conducă pe ultimul drum pe Constantin Nicolecu. Printre ei, mulți primari cu eșarfe tricolore, în frunte cu liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean, cu edilul-șef Cristian Gentea, președinte executiv, oameni de afaceri, șefi de instituții, dar și lume obișnuită.


Printre cei aflați la biserică i-am zărit pe fostul premier și senator Nicolae Văcăroiu, pe Viorica Dăncilă, alături de soțul ei, pe Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, pe chestorul Ion Stoica, pe fostul prefect de Argeș Ion Cârstoiu, pe omul de afaceri George Copos, care a venit cu elicopterul, pe mulți alții care de-a lungul timpului au colaborat cu fostul demnitar argeșean.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *