Web Analytics

Consiliul Județean Argeș – anunț cu privire la Planul Judeţean de Gestionare a Deșeurilor

de | 25.03.2021 10:55 | Actualitate, Politica si Administratie

UAT JUDEȚUL ARGEŞ, PRIN CONSILIUL JUDEȚEAN ARGEŞ, cu sediul în municipiul Pitești, Piaţa Vasile Milea nr. 1, judeţul Argeş, titular al Planului Judeţean de Gestionare a Deșeurilor la nivelul judeţului Argeş, anunță publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan, finalizării Raportului de mediu, respectiv asupra organizării electronice a ședinței de dezbatere publică a acestora.

Citește și: Mesajul impresionant al unui politician spaniol la parastasul de 40 de zile al lui Mihai Petre Săbăilă

Documentația se supune procedurii de adoptare cu aviz de mediu conform HG nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe.
Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul:
– APM Argeș, str. Egalității nr. 50 A, județul Argeș, tel. 0248/213099, fax: 0348/401993 și e-mail: office@apmag.anpm.ro;
– Consiliul Județean Argeş, municipiul Pitești, Piaţa Vasile Milea nr. 1, judeţul Argeş, în zilele de luni – vineri orele 9.00-14.00.
Observațiile publicului se primesc zilnic, sub semnatură și cu date de identificare la sediul APM Argeș și/sau Consiliul Județean Argeş, sau electronic la următoarele adrese de email: office@apmag.anpm.ro, respectiv presedinte@cjarges.ro; arhitect@cjarges.ro, până la data de 09.05.2021.

Citește și: Guvernul a aprobat plafonul pentru programul Noua Casă

Şedinta de dezbatere publică se va organiza electronic, iar în cazul în care situaţia pandemică la nivelul judeţului Argeş va permite organizarea de întruniri, aceasta se va desfăşura la sediul Consiliului Județean Argeş, municipiul Pitești, Piaţa Vasile Milea nr. 1, judeţul Argeş, Sala Mare de ședințe, parter, în data de 10.05.2021, ora 12.00, pe baza punctelor de vedere/sesizarilor/comentarilor/observațiilor transmise de publicul interesat.

 

 

 

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii