Web Analytics
scris marți, 16.01.2024

Consiliul de Administrație al Romsilva a desemnat un nou director general

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, întrunit luni, 15 ianuarie, l-a desemnat pe Marius Dan Sîiulescu pentru un mandat provizoriu de patru luni, începând de marți, 16 ianuarie.

Consiliul de Administrație al Romsilva a desemnat un nou director general

Desemnarea noului director general a avut loc după ce mandatul de director general exercitat de către Daniel Nicolăescu a expirat.

Marius Dan Sîiulescu, 47 de ani, a absolvit, în anul 2000, Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității ”Transilvania” din Brașov, precum și cursurile Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune a Universității ”Spiru Haret” din București, în anul 2008.

Citește și Prins în Argeș când transporta lemne fără acte de proveniență

Și-a început cariera în silvicultură ca șef de district la Ocolul Silvic Bălcești, ocupând ulterior funcții de execuție la Ocolul Silvic Romani, având ca responsabilități regenerarea pădurilor, investiții, securitate și sănătatea în muncă, dar și de conducere, la Ocolul Silvic Băbeni.

De asemenea, și-a desfășurat activitatea și în cadrul aparatului Direcției Silvice Vâlcea, iar din luna aprilie a anului 2023 a preluat funcția de director al Direcției Silvice Vâlcea, se arată într-un comunicat al Romsilva.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită