Web Analytics

Consilierii liberali de la Ștefănești, proiect privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuți 

de | 26.05.2023 16:24 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Consilierii liberali de la Ștefănești au depus un proiect de hotărâre privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuți. Suma propusă este de 1.000 de lei.

Sumele vor fi acordate de la bugetul local și ar urma să intre în vigoare după votarea acestui proiect. Scopul acestei Hotărâri a Consiliului Local este acela de a încuraja creșterea natalității si de a sprijini familiile în acoperirea cheltuielilor pe care le au odată cu venirea pe lume a unui nou-născut.

Citește și Cercetări finalizate de polițiștii piteșteni pentru distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice

Această propunere se bazează pe rezultatul unor sondaje derulate în lunile ianuarie-februarie, conform cărora o familie analizează serios posibilitatea de a aduce pe lume un copil în functie de doi factori determinanți, cu efecte pe durată scurtă și medie: cheltuieli survenite în timpul sarcinii (analize și investigații aprofundate) și cheltuieli care apar imediat după naștere, pentru achiziționarea unor obiecte indispensabile copilului și mamei.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *