Congresul PSD: Valeca a pierdut în fața lui Țuțuianu

de | 10.03.2018 16:58 | Actualitate

Congresul PSDViorica Dăncilă este noul preşedinte executiv al PSD, iar Marian Neacşu îşi păstrează funcţia de secretar general. Deşi anunţase zilele trecute că nu va cere un vot de încredere la Congresul partidului, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut o reconfirmare verbală a şefiei sale, care a fost urmată de aplauzele zgomotoase ale delegaţilor.

Pentru Argeș, congresul PSD s-a terminat cât se poate de prost având în vedere că județul nostru nu va avea nicio persoană la conducerea de vârf a PSD. Pe Regiunea Sud-Muntenia au candidat trei persoane pentru funcţia de vicepreşedinte la bărbaţi: senatorul Şerban Valeca, liderul PSD Argeş, Adrian Ţuţuianu de la Dâmboviţa şi deputatul de Argeş, Cătălin Rădulescu. Pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiune din partea femeilor a candidat și Carmen Dan de la Teleorman.

Rezultatul voturilor: Adrian Țuțuianu- 417, Șerban Valeca- 285, Cătălin Rădulescu- 51. Așadar, vicepreședinți pe Regiunea Sud-Muntenia sunt Adrian Țuțuianu și Carmen Dan.

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: adrian tutuianu,congres psd,serban valeca

Ultimele articole

Furt de lemne la Berevoești și Hârtiești
Furt de lemne la Berevoești și Hârtiești

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 29 de ani, din Bughea de Sus, care conducea o autoutilitară cu care transporta material...

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...