Conflict între concubini. Și-a bătut soția și a lăsat-o fără telefon

de | 22.03.2022 14:47 | Actualitate, Home

În noaptea de 20 spre 21 martie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală între concubini.

În urma verificărilor, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din comuna Bistreț, județul Dolj, ar fi agresat fizic o femeie de 54 de ani, ar fi amenințat-o și i-ar fi sustras telefonul mobil.

Citește și:Edilul a recunoscut fapta şi a detaliat cum a dat foc Primăriei Beleţi-Negreşti

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub aspectul lovirii sau altor violențe, amenințare și furtul la plângere prealabilă, conform art. 199 rap. la art. 193, 206 și 228 în condițiile art. 230 din Codul Penal. 

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiștii de ordine publică, pe raza municipiului Pitești, și condus la sediul poliției pentru cercetări.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...