Web Analytics

Conflict între angajați și conducere la APM Argeș. Cristiana Surdu, acuzată că nu a mărit salariile conform unei hotărâri judecătorești definitive

de | 1.02.2019 12:46 | Actualitate

Un conflict a izbucnit la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș între angajați și conducere. Nu mai puțin de 42 de salariați membri ai Sindicatului APM Argeș au trimis la ministrul Mediului o solicitare de a îi primi în audiență, motivând că directorul executiv Cristiana Surdu nu a aplicat prevederile hotărârii judecătorești nr 6511/2018, emisă pe 22 noiembrie 2018 de către Curtea de Apel București, hotărâre definitivă și irevocabilă. Practic, cei 42 de salariați au dat în judecată APM Argeș pentru nepunerea în aplicare a unor prevederi privind creșteri salariale, iar instanța a obligat APM Argeș să calculeze și să plătească în integralitatea lor drepturile salariale ale celor 42 de angajați începând cu 21 decembrie 2016 și drepturile salariale efectiv achitate. Lucru ce nu s-a întâmplat până în prezent.

Am dorit să luăm legătura și cu directorul executiv Cristiana Surdu. Însă aceasta nu ne-a răspuns în timp util, motivând că îi este necesară o aprobare de la București pentru a ne trimite un răspuns.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii