Conducerea Primăriei Bradu a prezentat raportul de activitate pentru anul 2021

de | 21.12.2021 14:10 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Investiții în toate zonele din localitate

Niciun sat din comuna Bradu nu a fost lipsit de investiții în acest an, după cum a explicat astăzi edilul Dan Stroe. 

De exemplu: Bradu de Jos: Amenajarea lacului de pe strada Sabin Iliescu, canal pluvial pe sensul Pitești – Suseni, rețele de apă, canal și iluminat extinse pe strada Pinului, reparații asfaltice.
Bradu de Sus: Pod pe strada Mușcatelor peste pârâul Neajlov, puț de mare adâncime, canal și asfalt pe strada Panselelor, extindere rețea de apă și canal pe strada Gladiolei.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: A fost amplasat un limitator de viteză pe strada Banu Mărăcine

Geamăna: Amenajare hidrologică pe pârâul Gemenița, creșă prin PNDL II care va fi recepționată în 2022, apă și canal pe strada Mărgăritar, iluminat pe strada Căliman, trotuar între Târgul Săptămânal și Valea Geamăna.
Târgul Săptămânal: Rigolă de preluare a apelor pluviale pe strada Soarelui, limitatoare viteză.. “Principalul nostru obiectiv a fost și va rămâne dezvoltarea și modernizarea localității. Am făcut în acest an lucrări de investiții pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, de regularizare a apelor, de asfaltare, decolmatare, dar și foraje de izvoare de mare adâncime, stație de pompare a apelor și investiții în educație, sport și sănătate. A fost un an greu, dar ne bucurăm că am reușit să facem ceea ce ne-am propus.”, a declarat primarul Dan Stroe.
(A.N)

Acest articol este despre: activitate,bilant,bradu,conferinta,investitii,primar

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...