Web Analytics

Conducerea Primăriei Bradu a prezentat raportul de activitate pentru anul 2021

de | 21.12.2021 14:10 | Actualitate, Politica si Administratie

Investiții în toate zonele din localitate

Niciun sat din comuna Bradu nu a fost lipsit de investiții în acest an, după cum a explicat astăzi edilul Dan Stroe. 

De exemplu: Bradu de Jos: Amenajarea lacului de pe strada Sabin Iliescu, canal pluvial pe sensul Pitești – Suseni, rețele de apă, canal și iluminat extinse pe strada Pinului, reparații asfaltice.
Bradu de Sus: Pod pe strada Mușcatelor peste pârâul Neajlov, puț de mare adâncime, canal și asfalt pe strada Panselelor, extindere rețea de apă și canal pe strada Gladiolei.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: A fost amplasat un limitator de viteză pe strada Banu Mărăcine

Geamăna: Amenajare hidrologică pe pârâul Gemenița, creșă prin PNDL II care va fi recepționată în 2022, apă și canal pe strada Mărgăritar, iluminat pe strada Căliman, trotuar între Târgul Săptămânal și Valea Geamăna.
Târgul Săptămânal: Rigolă de preluare a apelor pluviale pe strada Soarelui, limitatoare viteză.. „Principalul nostru obiectiv a fost și va rămâne dezvoltarea și modernizarea localității. Am făcut în acest an lucrări de investiții pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, de regularizare a apelor, de asfaltare, decolmatare, dar și foraje de izvoare de mare adâncime, stație de pompare a apelor și investiții în educație, sport și sănătate. A fost un an greu, dar ne bucurăm că am reușit să facem ceea ce ne-am propus.”, a declarat primarul Dan Stroe.
(A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii