Web Analytics

Conducea un vehicul cu număr fals în Ștefănești

de | 5.03.2018 10:30 | Actualitate

pol falsÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 171 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 53.100 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au depistat-o pe DN 7 – Ştefăneşti, pe S.E., de 40 de ani, din comuna Călineşti, care tracta cu un autoturism o remorcă neînmatriculată.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că remorca avea montată o plăcuţă cu numărul de înmatriculare al autoturismului. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii