Conducea un vehicul cu număr fals în Ștefănești

de | 5.03.2018 10:30 | Actualitate

pol falsÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 171 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 53.100 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au depistat-o pe DN 7 – Ştefăneşti, pe S.E., de 40 de ani, din comuna Călineşti, care tracta cu un autoturism o remorcă neînmatriculată.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că remorca avea montată o plăcuţă cu numărul de înmatriculare al autoturismului. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

M.I.

Acest articol este despre: arges,,stefanesti,vehicul cu numar fals

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...