Web Analytics

Conducea un tractor în Rătești băut și fără permis de conducere

de | 3.05.2018 07:47 | Actualitate

pol tractorÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 177 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 50.200 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 17 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Răteşti l-au depistat pe T.N., de 50 de ani, din comuna Rateşti care conducea un tractor agricol pe DJ 702A, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii