Conducea cu 105 km/h pe strada Tudor Vladimirescu din Pitești

de | 10.08.2017 08:48 | Actualitate

Apolitia radarÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 157 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 52.500 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 20 de permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe M.I., de 27 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 105 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform O.U.G.195/2002 R cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii