Web Analytics

Condiții excelente pentru practicarea sporturilor de iarnă

de | 16.02.2019 18:39 | Actualitate

 

Iubitorii sporturilor de iarnă care ajung în week-end în staţiunile montane Predeal şi Poiana Braşov beneficiază de condiţii foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarnă, stratul de zăpadă pe pârtii fiind de peste 90 de cm, anunţă reprezentanţii Primăriei Braşov.

”Pârtiile din Poiana Braşov sunt într-o stare excelentă şi se schiază peste tot, cu execepţia ”S”-ului mare, de pe pârtia Lupului. Stratul de zăpadă are o grosime de 110 cm în partea superioară a Masivului Postăvarul şi 90 de cm în partea inferioară a Domeniului schiabil. Circulă toate instalaţiile de transport pe cablu (cele două telecabine Kanzel şi Capra Neagră), telegondola, cele două telescaune Ruia şi Lupului şi teleschiurile Bradul şi Stadion. Condiţii bune sunt şi pe pârtia de săniuţe din staţiune’”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Şi la Predeal sunt deschise toate pârtiile, stratul de zăpadă fiind de peste 90 de cm.

”Condiţiile de schiat sunt foarte bune pe toate pârtiile. Mijloacele de transport pe cablu circulă la întreaga capacitate, iar instalaţia de nocturnă de pe pârtia Clăbucet este deschisă până la ora 17,00 în timpul săptămânii, iar în week-end până la ora 21,00. Cred că vom avea un sfârşit de săptămână cu mulţi turişti la Predeal’”, a declarat directorul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Predeal, Cătălin Câmpeanu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii