Web Analytics

Concursul naţional „Dansul Florilor” deschide Zilele Municipiului Piteşti

de | 12.05.2022 11:48 | Actualitate, Cultură, Politica si Administratie

Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții.
– Prelegerea cu tema “Cominternul educațional și deșcolarizarea digitală”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Teme culturale în emoții raționale”, coordonat de scriitorul, eminescologul, profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 11 mai, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema „Cezar Petrescu”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Literatura română necanonică”, susținută de scriitoarea, profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia, miercuri, 11 mai, de la ora 14.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

– Dezbaterea cu tema „Joaca și jocul”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Copii și părinți, prietenii mei”, coordonat de profesoara Maria Simona Mitroi, de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Pitești, joi, 12 mai, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dialogul cu tema „Pasiune și slujire spirituală”, în cadrul proiectului „Medalion cultural cu Mariana Claudia Filipescu”, acțiune coordonată de interpreta de romanțe și folclor, promotorul cultural Mariana Claudia Filipescu, avându-i invitați pe soții Ștefan și Lăcrămioara Pop, din Turgheș, jud. Harghita, joi, 12 mai, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Colegiul Naţional „Zinca Golescu”, rodul donaţiei făcute de Mihail şi Sevastiţa Vasilescu

– Medalionul muzical “Ed Sheeran – cântărețul cu chitară”, susținut de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, vineri, 13 mai, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Concursul Național de Dans Sportiv ”DANSUL FLORILOR”, ediția a 34-a, coordonat de coregrafii Alfred și Corina Schieb, eveniment care deschide seria manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Pitești și care se va desfășura sâmbătă, 14 mai, între orele 9.00 și 21.00, și duminică, 15 mai, între orele 10.30 și 15.00, la Sala Sporturilor din Pitești. Concursul Național de Dans Sportiv ”DANSUL FLORILOR” este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Federația Română de Dans Sportiv, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Clubul Total Dance.

Citește și Papa Ioan Paul al II-lea a recitat „Rugăciune pentru Maica Domnului” de Eminescu

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *