Web Analytics

Concurs Național de Gimnastică, la Sala Sporturilor din Pitești

de | 8.06.2022 09:24 | Actualitate, Sport

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Clubul Sportiv „Olympic Argeș Gym”, organizează Concursul de gimnastică „Cupa Pitești 2022”, eveniment care va avea loc sâmbătă, 11 iunie, în intervalul orar 10:00-16:00, la Sala Sporturilor din Pitești.

Competiția, coordonată de antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, este destinată tuturor sportivilor care practică gimnastica la nivel recreativ, de inițiere sau de performanță.

Citește și: 4 sportivi piteșteni selecționați pentru Campionatul European de Kaiac-canoe de la Belgrad

Competiția va cuprinde patru discipline pe diferite categorii de vârstă: gimnastică acrobatică, gimnastică ritmică, gimnastică aerobică, gimnastică artistică. La competiție vor participa peste 150 de sportivi de la diferite cluburi din țară, precum și un lot de gimnaste din Ucraina – zona Donbas, care se pregătesc alături de componentele lotului de gimnastică ritmică din Brașov.

Premierea va fi pe categorii de vârste și pe probe de concurs. Juriul este format din arbitrii federali de la Federația Română de Gimnastică Ritmică, Federația Română de Gimnastică Aerobică și de la Federația Română de Gimnastică Artistică, foste gimnaste olimpice, care au reprezentat țara la Olimpiada de la Rio – Brazilia. La eveniment este invitat Marian Drăgulescu, triplu campion olimpic la gimnastică artistică masculină.

Publicul are acces gratuit.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *