Felix Goldbach a fost instalat în funcţia de manager al Teatrului “Alexandru Davila” din Piteşti

de | 29.05.2021 10:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Vineri, 28 mai, a fost învestit noul manager al Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești, domnul Felix Constantin Goldbach.
La eveniment au participat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, directorul Direcției Cultură, Turism și Tineret din cadrul C.J. Argeș, Roxana Stoenescu și angajați ai instituției de cultură.
Vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu i-a urat succes și multe realizări noului manager al teatrului și l-a asigurat că va avea tot timpul deschidere către dialog și sprijin instituțional.
Felix Goldbach a declarat că, în mandatul asumat la conducerea Teatrului “Alexandru Davila”, va face tot ce îi stă în atribuții pentru dezvoltarea instituției, pentru promovarea activităților artistice prin atragerea publicului iubitor de teatru, în concordanță cu obiectivele propuse în proiectul său de management, cu care a câștigat concursul. Totodată, acesta a menționat că este un om de echipă și își dorește ca alături de angajații instituției să formeze o adevărată familie.
Felix Goldbach are 44 de ani, este absolvent al Universității Naționale de Muzică din București – Școala Doctorală (Muzică), cu o experiență de 25 de ani în domeniul artistic. Mandatul său la conducerea Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești este pe o perioadă de 3 ani.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii