Web Analytics

Concertul Cargo va umple stadionul din Topoloveni, sâmbătă seară!

de | 11.09.2019 18:06 | Actualitate

Cum am spus și în ediția trecută a ziarului, cei de la Cargo vor fi acolo, la Topoloveni, într-unul dintre cele mai mari și mai tari concerte văzute de județul Argeș sezonul acesta. La fel și prietenii de la The Rock România, Korsar&Band, Fără Vise, Olly of Queens și Magica. Însă nu numai despre asta va fi vorba la Topoloveni în acest weekend. Este vorba despre încredere, despre oameni care-ți devin familie și despre multă pasiune. Sunt mai bine de 5 ani de când orașul acesta, despre care nu știam că există până într-o primăvară cu ochi albaștri, mi-a devenit a doua casă. Am văzut cum locul se reinventează de la an la an, odată cu brandul bike “Topoloveni Summer Tour”, iar de anul acesta și cu brandul Chopper Academy. În acest weekend, veți înțelege de ce oamenii din Topoloveni sunt maeștri în a-și punea urbea pe hartă. Știu, nu-i recomandat să fii subiectiv în presă, însă ce ar fi lumea fără un strop de sinceritate?
Sinceritate și spirite libere, motoare turate și muzică rock, frați de drum și povești din șei, cam asta veți întâlni la Black&White Motor Party – ediția întâi, una de pus în calendar. Parada moto, care va face orașul neîncăpător, începe sâmbătă, de la ora 14:00. Concursurile moto, pe care nu trebuie să le ratați, vor fi de la ora 16:00, iar după 18:00 începe marele show muzical cu Cargo cap de afiș.
Însă dăm start distracției încă de vineri, când muzica AC/DC va răsuna în Topoloveni, prin incredibilii The ROCK România.
Prea puține de spus și prea multe de trăit. Ne vedem acolo! Rock you!
Andrei Cristian Grigore

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii