Web Analytics

Concert retro rock la Pitești în memoria fondatorului trupei Holograf

de | 3.10.2019 11:20 | Actualitate

Joi 10 octombrie, cu începere de la ora 20, la Club Hush din Pitești va avea loc un concert special intitulat Retro Rock 70, concert organizat în memoria regretatului Cornel Stănescu, medicul piteștean care a fost unul dintre fondatorii trupei Holograf. Concertul este organizat de către Casa Studentului Pitești și va aduce pe scenă trupele Mavicris, Quasar, Retro 70, Baad și Prometeu.

Din primăvara anului 2000, aproape în fiecare an, la Casa Studentului din Piteşti Cristi Matiași organizează concert închinat lui Cornel Stănescu, omul care se confundă cu începuturile Holograf și totodată muzicianul care a dat numele trupei. Cornel Stănescu, care a activat la Holograf între 1978 și 1982, s-a stins din viață în 1993, la doar 37 de ani.

”Proiectul în sine a pornit de la ideea de a comemora dispariția liderului trupei Holograf, Cornel Stănescu, și de a aduce în scenă generația anilor 1970. Este un proiect de suflet, pe care l-am inițiat și am încercat cu fiecare ediție în parte să aduc în memoria publicului spectator muzica acelor ani, proiect ce s-a desfășurat pe parcursul a 12 ediții, între 2000 și 2012”, ne-a declarat Cristi Matiași, coordonatorul evenimentului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole