Web Analytics

Concert pop al bandului Filarmonicii Pitești, în Piața Primăriei

de | 22.08.2022 13:40 | Actualitate, Cultură, Home

Al cincilea concert al stagiunii estivale 2022 va fi organizat joi, 25 august, de la ora 19.00, în Piața Primăriei Pitești.

Bandul instituției (format din pianistul Victor Buștean, clarinetistul Ionuț Tolea, chitaristul Alexandru Iordache, percuționistul Gabriel Barani) și solista Marina Arsene vor interperata pagini de mare popularitate.

Citește și: Muzică și poezie la Filarmonica Pitești

În program: Sergio Mendez – Slow Hot Wind, Tristeza, A Rita, Rio, Caravan, Esperanza Spalding – Samba em Preludio, Djavan – Flor de Lis, Chick Corea – You’re everything, Coltrane – Equinox

Marina Arsene a studiat percuție la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești și a absolvit secția de jazz a Universității Naționale de Muzică București, la momentul actual fiind studentă la master (clasa de jazz). A cântat în festivaluri din România, Olanda, Republica Modova, colaborând cu Mircea Tiberian, Ciprian Pop, Albert Tajti, Răzvan Cojanu ș.a. Concertează cu Jazzapella, primul grup de jazz acapella din țară. A colaborat cu grupul The Twisters și pianistul Mircea Tiberian în musicalul „Jazzy Tarot”. Câștigătoare a numeroase premii la festivalurile de gen, Marina Arsene a mai colaborat cu bandul Filarmonicii Pitești în stagiunea trecută.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *