Web Analytics
scris joi, 07.03.2024

Concert pentru copiii cu autism la Filarmonică

Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș vă invită să luați parte la evenimentul caritabil „Zâmbet in Autism – Împreună de ziua lor”, spectacol care va celebra Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, pe 1 aprilie, în sala mare a Filarmonicii Pitești, între 18.00-21.00.
Vor cânta interpretele de muzică populară Elisabeta Turcu, Emilia Ghinescu, Emilia Dorobanțu, orchestra Doina Argeșului condusă de maestrul Cătălin Iancu, geniul țambalului argeșean, Cătălin Iancu Junior, dar și Grupul Folcloric „Doruri Muscelene” și Grupul „Flori Argeșene”, spectacolul urmând a se încheia cu un recital extraordinar al artistei de talie națională și internațională Paula Seling.
Momente unice vor fi oferite de talentata Aneta Maria Geanina Chiriac, diagnosticată cu multiple afecțiuni și eleva mezzosopranei Adina Sima, dar și de grupul de copii și tineri speciali „Dansatori divini” din cadrul Asociației, coordonați de profesor îndrumător Corina Voicilă.

Concert pentru copiii cu autism la Filarmonică

În cadrul evenimentului va avea loc și o licitație de obiecte mai mici, dar și obiecte de colecție oferite de invitați, iar renumiți meșteri populari argeșeni vor urca pe scenă pentru a face și o scurtă demonstrație (Tică Vasile – țiteră, Eduard Leață – chitară, Mădălina Lupu – nai). Participarea la spectacol se face pe bază de invitație cu donație, fondurile vor fi folosite pentru continuarea proiectului „Ore de terapie gratuite” oferite beneficiarilor din centrele Asociației, Centrul pentru copii cu dizabilități „Autism Smile” și Centrul pentru adulți cu dizabilități „Sfântul Mihail”. Spectacolul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești și al Consiliului Județean Argeș, având parteneri Filarmonica Pitești, Palatul Copiilor Pitești, Centrul Cultural Județean pentru Cultură și Arte Argeș, respectiv Școala Populară de Arte și Meserii Pitești.
Pe 2 aprilie, APCA Argeș va organiza și Marșul de solidaritate, în centrul municipiului Pitești, la care sunt așteptați să participe cât mai mulți cetățeni.

Citește și Arhimandritul Arsenie Voaideş, licenţiat al Facultăţii de Teologie „Sfânta Filofteia” Piteşti

Citește și Teatrul Davila a prezentat publicului premiera spectacolului „SALONUL DE URÂȚIRE”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *