Web Analytics

Concert extraordinar Phoenix la Topoloveni

de | 2.08.2022 18:46 | Actualitate, Home

În perioada 9-10 septembrie, Topoloveniul va fi gazda unui eveniment de excepție: „Archangels Fest 2022”. Ediția a IV-a vine cu multe surprize, așadar toți iubitorii de de avioane, motoare și libertate sunt așteptați pe aerodrom. Phoenix și Nicu Covaci sunt MVP-urile festivalului moto-rock, ei fiind așteptați pe scenă în prima zi a evenimentului.

Phoenix, cunoscută în Occident ca Transsylvania Phoenix, s-a înființat în anul 1962 la Timișoara, fiind una dintre primele formații de muzică rock din România.

Citește și: Campionatul de Rally Cross pe circuitul de la Băbana. Piloţii de la RB Racing au urcat pe podium de cinci ori


Pe 9 septembrie vor cânta și ne vor încânta următorii: Phoenix, Masterpiece (tribut Metallica), Bucium, Civic Rebels, Olly of Queens, Ultimul Tren și Fără Vise. A doua zi, atmosfera va fi întreținută de: Subcarpați, Trooper, Scarlet Aura, Hank Davison & Friends (invitați speciali din Germania), Vlad Bilous și Myst.
Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și Primăria Orașului Topoloveni. Partener media tradițional al evenimentului este Jurnalul de Argeș.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *