Web Analytics

Concert de jazz la Filarmonica Pitești

de | 22.02.2022 13:05 | Actualitate, Cultură

Vineri, 25 februarie a.c., de la ora 19.00, iubitorii jazzului sunt așteptați, în Sala Simfonia, la o seară dedicată iubirii. Alături de bandul Filarmonicii Pitești, Trio Jazz&Pop Pitești, alcătuit din pianistul Victor Buștean, percuționistul Gabriel Barani și chitaristul Alexandru Iordache, vor urca pe scenă invitații concertului, pianistul Sorin Zlat și solista Irina Sârbu. În program: My funny Valentine, Just you just me, I wish you love, But not for me, Body and soul, Un mic cuvânt, Is you is or is you ain’t my baby, Fever, Yardbird suite, You’d be so nice to come home to.

Citește și: Primarul Gentea, vizită de lucru la Bazinul Olimpic Pitești pentru a vedea stadiul lucrărilor

Pianist, clarinetist și compozitor, deținător a numeroase premii naționale și internaționale, Sorin Zlat este unul dintre cei mai reprezentativi pianiști de jazz ai noii generații de artiști români. Invitat la numeroase festivaluri, a concertat pe aceeași scenă alături de Chick Corea, Chucho Valdez, Joey Alexander, Wynton Marsallis, Brandford Marsallis, Lee Ritenour, Gregory Porter, Howard Levy & The Fleckstones, Kamasy Washington și mulți alții. În prezent, se bucură de o bogată activitate concertistică în Europa, U.S.A și Asia.

Solistă cu un timbru aparte, Irina Sârbu se impune în fața publicului și rămâne definitiv fixata în memorie. A concertat atât în tară, cât și în străinătate: New York, Washington, Paris, Atena, Madrid, Viena, Venetia, Bruxelles, Praga, Lisabona, Stockholm, Ierusalim, Milano, în recitaluri de club sau la festivaluri naționale și internaționale de jazz.

Citește și: Trafic aglomerat pe A1 București-Pitești și pe șoseaua de centură a Capitalei

Intrarea în sala de spectacole se va face pe baza certificatului verde, participarea publicului fiind de 30% din capacitatea sălii de concert. Spectatorii vor purta obligatoriu masca de protecție. Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. Abonații au intrare gratuită.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole