Web Analytics
scris sâmbătă, 16.04.2022

Concert de Florii la Biserica „Sfânta Vineri” din Pitești. Cântă și tinere talente de la „Lipatti”

Corala bărbătească “Dumitru Georgescu Kiriac” din Pitești îi invită pe iubitorii muzicii de calitate la un concert de Florii în Biserica “Sfânta Vineri” Pitești, duminică-17 aprilie- de la ora 19:00. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală “ D. G. Kiriac” împreună cu Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Parohia “Sfânta Vineri” din Pitești.
Intrarea este liberă.

Concert de Florii la Biserica „Sfânta Vineri” din Pitești. Cântă și tinere talente de la „Lipatti”


Concertul cuprinde muzică corală, piese specifice sărbătorilor pascale, dar și piese instrumentale la vioară, nai, viola, flaut și saxofon.

Tinere talente de la „Lipatti”

Interpretează soprana Andra Bivol Costea, tinere de la Liceul „Lipatti” și soliștii Coralei Kiriac, soprana Daniela Hodojeu și tenorul Marian Coman. Participă Sofia Butaru și Tiberiu Grancea la vioară și Mădălina Lupu și Elisa Uță la nai, toți elevi de la Liceul de Arte “Dinu Lipatti” din Pitești.

Citește și Tudor Chirilă aduce ”Visul American” la Pitești


Vor fi și interpretări ale unor tinere voci de soprane de la OMega Lipatti Orchestra (orchestra mare), coordonate de profesoarele Andra Bivol Costea și Camelia Clavac de la clasele de canto clasic ale instituției de învățământ. Profesorul Titi Radu acompaniază la pian, iar drijor este profesorul Silviu Deaconescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *