Web Analytics
scris vineri, 18.11.2022

Concert caritabil la Filarmonica Pitești

Duminică, 20 noiembrie, la Filarmonica Pitești se organizează un concert caritabil pentru Andrei, un băiat de 10 ani, diagnosticat cu leucemie. Spectacolul este inițiat de profesorii tânărului de la Școala Tudor Vladimirescu.

Concert caritabil la Filarmonica Pitești

„Spectacolul caritabil „ Împreună pentru Andrei“ este rodul eforturilor elevilor, părinților și cadrelor didactice din Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu Pitești, dar și al prietenilor de la alte școli și licee din Pitești. Inspectoratul Școlar Județean Argeș apreciază inițiativa elevilor, iar Centrul de Tineret OVD Argeș și Consiliul Județean al Elevilor Argeș ajută la promovarea evenimentului. Cu mic, cu mare, fiecare s-a mobilizat atât prin participarea cu un număr în spectacol, cât și prin donațiile către familia lui Andrei.

Citește și: Filarmonica Pitești va avea un nou pian

Pe scena Filarmonicii din Pitești, duminică – 20 noiembrie, între orele 16-18 vor cânta și dansa alături de elevii din  Școala Tudor Vladimirescu, elevi de la Colegiul Național „I. C. Brătianu“, de la Liceul de Arte,  Liceul Teoretic „ Ion Cantacuzino“ și Școala Nicolae Simonide. În program vor evolua trupe profesioniste de dans: Trupa „ Muntenia“, Dance Team, Athletic Dance, Crew SunSet. Vom avea parte de acrobații realizate de dansatori ce au reprezentat România la Campionatele Internaționale secțiunea Acrodance. Gașca Bambilici îi va delecta pe cei mai mici.

Andrei este bucuros că s-a născut frățiorul lui, Vlad, pe 9 noiembrie, de Sf. Nectarie, tămăduitorul de cancer. „Nimic nu este întâmplător!“ a afirmat cu credință tatăl. Rugăciunile tuturor celor care i-au purtat în gânduri le-au dat putere să creadă că încă se întâmplă minuni.

Citește și:  Fonduri europene pentru românii care vor să își achiziționeze utilaje agricole

Să ne alăturăm și noi familiei lui Andrei și să-i ajutăm să depășească cu bine aceste momente delicate!

Multă sănătate tuturor!”, a transmis profesoara tânărului, Daniela Capragiu-Ristea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...