Web Analytics
scris miercuri, 06.12.2023

Concedieri la ziarul Libertatea. Peste 20% dintre jurnaliști, disponibilizați

Redactorul șef Libertatea, Dan Duca, a fost înștiințat de CEO-ul Dan Puica de faptul că vor fi dați afară 20% din jurnaliști, anunță colectivul publicației, miercuri. Coordonatorul editorial Cătălin Tolontan și redactorul șef adjunct Iulia Roșu au fost deja dați afară, cu puțin timp înainte de anunțul referitor la ruperea echipei.

Concedieri la ziarul Libertatea. Peste 20% dintre jurnaliști, disponibilizați

Citește și: FC Argeş Basketball, a noua victorie în ligă!

Libertatea scrie că în momentul concedierii, Iulia Roșu l-a întrebat pe Dan Puica dacă știe în ce constă munca ei. Directorul general i-a răspuns că „nu”, conform redactorului-șef adjunct.

Libertatea transmite că are 45-50 de oameni în echipă:

  • ”20% ar însemna 10 oameni. Dintr-o altă informare oferită de conducere, un număr de aproximativ 15 ziariști vor pleca, „după un proces independent de evaluare”, mai arată publicația.

Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al ziarului Libertatea, a fost anunţat, miercuri, că îşi încheie colaborarea cu Ringier. Decizia vine după ce Tolontan a fost îndepărtat iniţial de la Gazeta Sporturilor în urmă cu o lună, scrie Pagina de Media. Într-un comunicat trimis publicaţiei Paginademedia, Ringier vorbeşte de „trei angajaţi din cadrul organizaţiei vor fi afectaţi de această schimbare de strategie”, însă fără să-i numească.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *