Web Analytics

Comunicat PNL Argeș: „Pandemia de ipocrizie face ravagii la PSD”

de | 11.11.2020 17:45 | Actualitate, Politica si Administratie

Reprezentanții PNL Argeș au transmis următorul comunicat de presă: „Președintele social-democrat de la București și un deputățel de Costești se vaită de mama focului pe Facebook și mor de grija producătorilor agricoli români, în condițiile în care până acum nu au ridicat un deget pentru cei despre soarta cărora plâng.
Unde ați fost, domnilor pesediști, când administrația eminamente pesedistă din Pitești a ținut producătorii și comercianții din Piețele Trivale și Găvana cu tarabele pe trotuare pentru lucrări care pe hârtie au durat 6 luni, dar în realitate au durat 3 ani!?


Pe platoul de la fostul Cinema Dacia din cartierul Craiovei de ani de zile a fost amenajat un cort și nimic altceva (vezi foto) și nu v-am văzut, tot acest timp, interesați de soarta comercianților argeșeni.

În Piața Traian, să-i spună cineva și domnului deputat de Costești că de ani de zile oamenii tot afară își comercializează produsele, dar ca să vezi ipocrizie, tipic pesedistă, nu zice nimic. Acum, tu ca deputat pesedist, să te pozezi evlavios și îngrijorat pe un câmp, cu lada de căpșuni în mână, să acuzi Guvernul că nu are grijă de producătorii români și să te lupți pe Facebook pentru drepturi, e penibil și jenant.

Citește și Echipa PNL Argeș alături de candidații la Camera Deputaților pe străzile Câmpulungului

Cum spuneam la început, pandemia de ipocrizie e mult mai periculoasă și, din păcate, de asta nu vom scăpa niciodată”, se arată într- un comunicat transmis de departamentul de comunicare PNL Argeș.

Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș la comanda PNL Argeș cod mandatar financiar 11200025

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii