Comunicat: Candidații PNL se implică pentru a păstra Argeșul sănătos

de | 7.11.2020 12:38 | Actualitate, Politica si Administratie

Datorită eforturilor unor liberali argeșeni cărora le pasă de semenii lor, primele cinci containere modulare, pentru triajul pacienților, au fost vineri instalate la Spitalul Județean de Urgență Pitești și la Spitalul de Pediatrie Pitești. Containerele au instalație de încălzire și vor înlocui corturile de triaj, devenite improprii în sezonul rece. În scurt timp vor fi montate încă cinci astfel de construcții modulare la alte spitale din județ. Nu este prima oară când reprezentanții PNL Argeș se implică în efortul de combatere a pandemiei în Argeș, exemple foarte bune fiind aducerea în județ a aparatului de plasmafereză și a tirului ATI.

Citește și PNL ARGEȘ: Astăzi a început cea mai importantă campanie electorală a României din ultimii 30 de ani

“Au venit în Argeș pentru a înlocui corturile de triaj din spitale, 10 construcții modulare. În plus, sunt cel puțin 15 construcții modulare la primării din Argeș, pentru probleme sociale. Țin să mulțumesc Guvernului și celor care s-au implicat pentru astfel de inițiative”, a declarat președintele Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, Adrian Miuțescu- candidat pentru Camera Deputaților.

„Este primul județ în care intervenim pentru asigurarea securității medicale, prin înlocuirea corturilor de triaj. Dacă va mai fi necesar, vom ajuta în continuare, în limitele legii”, a declarat președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, Gheorghe Alecsei- candidat pentru Camera Deputaților.

Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș la comanda PNL Argeș, cod mandatar financiar 11200025

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: candidati pnl arges,containere,modulare

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...