Comunele carantinate Bălilești și Dârmănești pot fi tranzitate cu mijloace auto

de | 2.08.2020 13:22 | Actualitate

 

În urma ședinței de aseară a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Argeș, au fost adoptate măsuri derogatorii de la carantina zonală instituită pentru comunele Dârmănești și Bălilești, în privința condițiilor în care cetățenii care nu au domiciliul pe raza localităților în cauză le pot tranzita, cu mijloace auto.

Astfel, comunele vor putea fi tranzitate, după completarea, în prealabil, a unei declarații (olograf sau tipizat ori în format electronic), prin care își iau angajamentul ca pe durata tranzitării comunelor Dârmănești și/sau Bălilești să nu oprească sau staționeze.

Rutele ce vor putea fi folosite pentru tranzitare sunt:

Dârmănești:

-DJ 731 (de la intersecția cu DN, 73, satele Piscani, Negreni și Dârmănești);

Bălilești:

– DJ 732A (satele Băjești, Bălilești);

– DJ 732 (satele Bălilești, Golești și Poienița).

Este important ca fiecare dintre noi să aibă un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Vă reamintim de numărul de telefon TELVERDE – 0800 800 165, la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul Covit-19.

Acest articol este despre: balilesti darmanesti arges carantina

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....