Web Analytics
scris joi, 05.10.2023

Comuna Lereşti se pregăteşte pentru atestarea turistică

După jumătate de an de la inițierea demersurilor în vederea obținerii statutului de stațiune turistică de interes local, a fost finalizat studiul întocmit în acest scop pentru comuna Lerești de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Turism. Este un document care a fost deja depus la Ministerul Turismului, o etapă obligatorie în procedura de atingere a țelului propus.
Direcția Generală de Turism din cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului este instituția care trebuie să se pronunțe în continuare.

Comuna Lereşti se pregăteşte pentru atestarea turistică

Aprecierea de către aceasta a îndeplinirii condițiilor legale necesare obținerii de către comuna Lerești a statutului de stațiune va avea drept consecință întocmirea proiectului de hotărâre pentru atestarea calității de localitate turistică de interes local.
Județul Argeș are deja două stațiuni turistice, una de interes local, Albeştii de Muscel (Bughea de Sus), iar alta de interes naţional, Dâmbovicioara, iar comuna Rucăr a demarat, de asemenea, procedura de obținere a statutului de stațiune de interes național.
C.I.B.

Citește și Aniversare de jumătate de secol a nunţii americanilor la Lereşti

Citește și Proprietarii de imobile din Lerești vor primi noile cărți funciare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *