Comuna Corbi va fi promovată de celebrul jurnalist Charlie Ottley

de | 4.05.2017 17:48 | Actualitate

20 01Pe 30 aprilie și 1 mai, comuna Corbi a avut un oaspete cu totul special, nimeni altul decât celebrul jurnalist Charlie Ottley, realizatorul faimoasei serii de reportaje Wild Carpathia de pe Travel Channel, prin care frumusețile României au fost făcute cunoscute pe tot globul. La Corbi, Charlie Ottley a fost încântat de frumusețea și magia locurilor și a filmat la biserica rupestră Corbii de Piatră, cea mai veche din România. Charlie Ottley a filmat la cunoscuta biserică pentru un documentar și pentru a promova triunghiul rupestru din Argeș. Tot la Corbi, Charlie Ottley i-a luat un interviu lui Alexandru Marinescu, ultimul partizan în viață din grupul de luptători anticomuniști „Haiducii Muscelului”.
Filmările vor fi incluse într-un serial ce va fi difuzat în această toamnă.

Ce spune primarul Virgil Baciu: „Charlie a gustat și din preparatele noastre tradiționale”

20 03„A fost o onoare pentru noi. Nu se întâmplă mereu și oricui să te “trezești”cu Charlie pur si simplu la o sărbătoare câmpenească și să petreacă alături de noi. Charlie a gustat și din preparatele noastre tradiționale, inclusiv din țuica de Corbi, și a participat și la un foc de tabără”, ne-a declarat primarul Virgil Baciu.  De altfel, trebuie spus că tot pe 30 aprilie și 1 mai, ca o coincidență fericită, comuna Corbi a fost gazda a   numeroși antreprenori și oaspeți din toate colțurile țării. Acțiunea a fost posibilă grație proiectului „Antreprenorești – Adoptă un Sat!”, pus în aplicare de organizația Romanian Business Leaders (RBL).
20 02Prin această acțiune, RBL vrea să dezvolte în Corbi agroturismul, punându-se accent atât pe frumuseţile locului, dar și pe preparatele culinare autentice locale, după modelul turismului maramureşan.
Numeroșii oaspeți au rămas impresionați de farmecul comunei Corbi, de locurile și peisajele sale atât de pitorești și de oamenii săi speciali, harnici și foarte primitori.
Primarul Virgil Baciu a fost un amfitrion impecabil împreună cu echipa sa, făcându-i pe numeroșii oaspeți să își dorească să revină la Corbi.
Iar prima ocazie de a reveni la Corbi va fi pe 28 mai, cu ocazia celei de-a 47-a ediții a Festivalului „Rapsodia Păstorească”, festival organizat de Primăria Corbi şi Asociaţia Crescătorilor de Ovine „Corbii de Piatră” și prin care se marchează urcatul oilor la munte, o sărbătoare deosebit de importantă pentru ciobanii din zonă.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii