Web Analytics
scris vineri, 01.09.2023

Competiție sportivă pentru elevii din Argeș! 1000 de participanți au fost la prima ediție

Din spetmbrie până în decembrie, elevii din Argeș pot participa la „Cupa viitorii campioni”, o competiție pentru fete și băieți, organizată de CJ Argeș, prin care se promovează sportul.

Competiție sportivă pentru elevii din Argeș! 1000 de participanți au fost la prima ediție

În ședința de joi, 31 august, a Consiliului Județean Argeș, condusă de președintele Ion Mînzînă, a fost aprobat acordul de parteneriat în vederea organizării competiției, care a ajuns la cea de-a doua ediție.

“Cupa viitorii campioni” – Ediția a II-a 2023 este un proiect județean care se adresează elevilor din unităților școlare din Argeș și care va cuprinde activități sportive de echipă: fotbal, baschet, handbal, volei, atât pentru fete cât și pentru băieți.

Anul trecut, la prima ediție, peste 1000 de elevi au participat la competițiile de baschet, handbal, volei și fotbal din cadrul competiției sportivă, în total au fost peste 100 de echipe (feminin și masculin).

„Prin acest proiect, Consiliul Județean Argeș în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Direcția Județeană de Sport Argeș, Asociația Județeană Sportul pentru Toți, primăriile de municipii și orașe și asociațiile județene sportive de profil își propun să încurajeze performanța sportivă la nivel județean, promovând desfășurarea activităților sportive din programa școlară, sănătatea și starea de bine în rândul elevilor și profesorilor, schimburile de experiență eficiente între diversele unități de învățământ şi între cadrele didactice”, a transmis CJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită