Web Analytics
scris luni, 16.09.2024

Compania românească, devenită lider în transportul rutier și distribuția de produse petroliere la nivel național

Din 2007, compania românească TRANSPECO LOGISTICS & DISTRIBUTION SA, cu capital privat integral, a devenit un lider în transportul rutier și distribuția de produse petroliere la nivel național, conform evz.ro. Compania lucrează împreună cu companii mari precum OMV Petrom, Rompetrol, Mol și Lukoil pentru a furniza servicii vitale industriei petroliere și a gazelor.

Compania românească, devenită lider în transportul rutier și distribuția de produse petroliere la nivel național

Adoptând tehnologie de ultimă generație și respectând cele mai înalte standarde europene de siguranță și protecție a mediului, TRANSPECO a reușit să satisfacă cerințele clienților atât la nivel național, cât și global. Vehiculele companiei asigură siguranța muncii și protecția mediului în toate operațiunile de transport, respectând reglementările europene privind transportul de mărfuri periculoase.

Citește și: Pitești. Lucrări pe străzi, în stațiile de la Muzeu și Cercul Militar

Acțiunile întreprinse pentru a crește fidelitatea conducătorilor auto demonstrează preocuparea pentru forța de muncă.  TRANSPECO mărit salariile și a introdus un sistem de bonusuri bazat pe performanță în respectarea normelor de siguranță (HSSE și ADR), pentru a reduce contaminarea și a preveni stocurile. Compania îmbunătățește în mod constant flota pentru a oferi conducătorilor mai mult confort și siguranță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...