Web Analytics
scris luni, 30.10.2023

Compania care deține Mega Image cumpără rețeaua de magazine Profi

Deţinătorul lanţului de magazine Mega Image, Ahold Delhaize, a anunţat luni că a ajuns la un acord privind achiziţionarea companiei Profi Rom Food, care operează reţeaua de magazine Profi în România, de la MidEuropa.

Compania care deține Mega Image cumpără rețeaua de magazine Profi

Citește și: A murit generalul Constantin Năstase, cel mai longeviv senior al județului Argeș


”Ahold Delhaize, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa mondială de retail alimentar, care în prezent deţine 19 branduri la nivel global, printre care şi Mega Image, anunţă că a ajuns la un acord privind achiziţionarea companiei Profi Rom Food, care operează reţeaua de magazine Profi în România, de la MidEuropa”, anunţă grupul.

Citește și: Firma condusă de soţul Ursulei von der Leyen produce vaccinuri anticovid pe bani europeni


Tranzacţia este supusă aprobării de către autorităţile competente în materia regulilor de concurenţă şi se estimează a fi finalizată în cursul anului 2024. Prin reunirea celor două branduri, Mega Image şi Profi, grupul anunţă că îşi va extinde prezenţa la nivel naţional. „România este o piaţă atractivă, cu o dezvoltare susţinută prin investiţii solide. Ne bucurăm că vom continua să contribuim la dezvoltarea pieţei locale de retail alimentar, acum şi alături de Profi, care devine parte din familia noastră de branduri Ahold Delhaize. Magazinele din reţeaua Profi vor extinde şi completa reţeaua deja existentă de magazine Mega Image”, spune Jesper Lauridsen, COO Europa Centrală şi de Est, Ahold Delhaize.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită