Web Analytics

Comisarul Mariya Gabriel participă la Conferința la nivel înalt privind programul „Orizont Europa” din România

de | 16.09.2022 18:31 | Actualitate, Bani europeni, Home, Politica si Administratie

Luni, 19 septembrie, Mariya Gabriel, comisarul pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, va fi unul dintre vorbitorii principali la o Conferință la nivel înalt privind oportunitățile de finanțare pe care programul Orizont Europa le oferă cercetătorilor și întreprinderilor românești, care se va desfășura la Galați. Foto: Mariya Gabriel, comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret.

În aceeași zi, comisarul va efectua o vizită pe teren la infrastructura de cercetare REXDAN, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Cofinanțată din Fondul european de dezvoltare regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, această infrastructură de cercetare acoperă cercetarea interdisciplinară în domeniile energiei, mediului și schimbărilor climatice.

Citește și: În sfârşit, procurorii sunt pe urmele jafului forestier de la Pietroşani

La universitate, comisarul va participa, de asemenea, la un schimb de opinii cu studenți și cadre universitare ucrainene, precum și, de la ora locală 15:00, la un punct de presă, alături de Dan Nica, deputat în Parlamentul European și raportor pentru programul Orizont Europa.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *