Comisarii OPC reținuți pentru șpagă au fost plasați în arest la domiciliu

de | 22.06.2021 19:04 | Actualitate, Dezvăluiri

Dumitru Constantin Boboc şi Paul Constantin Zamfir, ambii comisari superiori la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş,  prin decizie a Tribunalului Argeş au fost plasaţi în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.
Citește și: România, sub efectul ciclonului de la Marea Neagră: Un mort, un dispărut, zeci de localități inundate
„Pe durata arestului la domiciliu impune inculpaţilor să se prezinte în faţa judecătorului de camera preliminară şi în faţa instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi, să nu comunice, direct sau indirect între ei, precum şi cu inculpaţii (…) Pe durata măsurii, inculpaţii pot părăsi imobilul indicat pentru prezentarea în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora (…).  Dumitru Boboc şi Paul Zamfir, comisari superiori în cadrul CJPC Argeş, au fost reţinuţi pe 27 mai, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, într-un dosar în care sunt acuzaţi că ar fi luat mită  2.350 lei pentru a nu aplica amenzi contravenționale ori pentru a favoriza agenții economici la efectuarea de controale prin atestarea unor aspecte necorespunzătoare realității, respectiv faptul că nu au fost constatate nereguli la societățile verificate.

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

2 Comentarii

  1. Adeca, ciordasii opaciti au fost platiti din banul public … “ca sa” ciordeasca in dauna omului/om ? H’alelei, h’imputilor !!!

  2. Oameni de nimic ! Ce educație sa dea ei copiilor lor decât sa sa fure . Ei nu pot trai decât pe spinarea celorlalți . Sunt niște paraziți ai societății . Încrezuți , fără pic de omenie , foarte bogați , foarte rai la suflet , politicieni fără pic de patriotism . Așa sunt ei, și tot așa și copii lor . Rușine sa le fie de oamenii din jurul lor pe spinarea cărora trăiesc !

Ultimele articole


Loading RSS Feed