Web Analytics

Com Divers Auto Ro şi-a inaugurat centrul de 1 milion de euro de la Vâlcea

de | 10.12.2014 19:39 | Politica si Administratie

În noiembrie, compania piteșteană Com Divers Auto Ro a împlinit 20 de ani de activitate, eveniment marcat odată cu deschiderea oficială a locației din Râmnicu Vâlcea, în prezența a peste 350 de participanți – colaboratori ai companiei, dar și angajaților și familiile acestora.
„Tot cu aceeași ocazie a avut loc și o premiere a celor mai importanți șoferi ai companiei, pe patru categorii: cu cea mai mare vechime în firmă, cu cele mai bune rezultate în exploatarea camionului, cu cele mai bune rezultate în activitatea de transport, unde au contat și impresii de la clienți, și șoferii nou angajați cu cele mai bune rezultate. Noul centru Com Divers este situat pe centura orașului Râmnicu Vâlcea, pe drumul spre Târgu Jiu și este licențiat RAR și autorizat de Mercedes-Benz, DAF, Iveco, Krone, Schmitz Cargobull, BPW și SAF. Aici pot fi efectuate verificări și revizii, lucrări electrice, sudură, îndreptat șasiuri, service complet (suspensii, motoare, etc…)”, ne-a declarat Alexandru Popa, director transport în cadrul Com Divers Auto Ro.

Douăzeci de ani de performanță

Com Divers Auto Ro a fost înființată la începutul lui noiembrie 1994, având ca obiect de activitate comercializarea pieselor și accesoriilor auto pentru vehiculele de mare tonaj, dar nouă ani mai târziu profilul firmei a fost schimbat în transport internațional de marfă, având la acel moment 25 de camioane. În 2005 a fost construită și prima unitate de service, în Pitești-Bascov. La ora actuală compania controlată de Dan Lazăr are o flotă de 290 de camioane, majoritatea Euro 5 și 6, cu o vechime medie de 2,6 ani, marca predominantă fiind DAF (186 de unități). Evenimentul pentru aniversarea celor 20 de ani de activitate s-a desfășurat la Râmnicu Vâlcea, unde au fost investiți peste 1.000.000 de euro, finanțare proprie, urmând ca amortizarea să se facă în 4-5 ani, după cum estimează Alexandru Popa, directorul de transport al companiei.
Com Divers a ajuns în ultimii ani să funcționeze ca un grup, iar centrul nou deschis la Râmnicu Vâlcea este deținut de Com Divers Service LKW. Mai trebuie menționat că se dorește ca fiecare centru de profit și activitate să fie organizat de o companie separată. Reamintim că societatea piteșteană a fost declarată de mai multe ori transportatorul anului în România, inclusiv anul acesta, și face parte de o bună perioadă de timp din elita transportatorilor europeni.
Florin Silvestru

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii