Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

Coloană uriașă de mașini ale polițiștilor locali din țară la funeraliile polițistului Condoruș Savaste

Astăzi, la Cimitirul Sf. „Gheorghe” din Pitești are loc înmormântarea lui Condoruș Savaste, polițistul local atacat cu agresivitate în timpul serviciului, în seara zilei de 4 noiembrie, cu doar un sfert de oră înainte să iasă din tură.

Coloană uriașă de mașini ale polițiștilor locali din țară la funeraliile polițistului Condoruș Savaste

O coloană uriașă de mașini aparținând polițiilor locale din țară a plecat de la sediul polițiștilor locali pitesteni, acolo unde a lucrat Condoruș Savaste. A un fost un omagiu, dar, in același timp, un semnal de solidaritate a polițiștilor în fața agresiunilor pe care le presupune meseria.

Omul legii a fost lovit în față chiar în stația de autobuz de la Colegiul „N. Bălcescu”, de un puștan de 20 de ani, din Moșoaia, care a fost deranjat de faptul că polițistul, angajat în cadrul Biroului Ordine Publică, îi atrăsese atenția că a spart o sticlă de bere pe asfalt. În urma loviturii, Savaste Condoruș s-a izbit cu capul de trotuar și acolo a rămas. A fost operat de urgență, însă medicii au fost rezervați încă de la început. În urma incidentului, polițistul s-a aflat în comă timp de două săptămâni și a murit duminică dimineața, pe 19 noiembrie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *